Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul de Externe al Croației vine la Chișinău: Cu cine se va întâlni

© Sputnik / Mihai CarausMinisterul Afacerilor Externe și Integrării Europene a Moldovei
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a Moldovei - Sputnik Moldova, 1920, 31.01.2022
Abonare
Ministrul Afacerilor Externe al Croației va întreprinde o vizită de lucru la Chișinău. Care este scopul vizitei și cu cine se va întâlni.
CHIȘINĂU, 31 ian - Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe și Europene al Croației, Gordan Grlić Radman, va efectua marți, 1 februarie, o vizită la Chișinău. Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova.

Potrivit ministerului de resort, în cadrul vizitei va avea loc și semnarea unui memorandum de înțelegere între Institutul Diplomatic al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene și Academia Diplomatică a Ministerului Afacerilor Externe și Europene al Croației. Totodată, după semnarea memorandumului sunt programate declarații de presă.

În cadrul discuțiilor la nivelul delegațiilor miniștrii de Externe vor aborda modalitățile de fortificare a relației bilaterale, agenda de integrare europeană a țării noastre și actualitatea regională și internațională.
Trebuie precizat că oficialul croat va avea o discuție cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, după care se va întâlni cu președintele Maia Sandu, prim-ministrul Natalia Gavrilița, președintele Parlamentului Igor Grosu și ministrul economiei Sergiu Gaibu.
Președinția RM - Sputnik Moldova, 1920, 31.01.2022
Politică
Maia Sandu convoacă Consiliul Suprem de Securitate: Care este motivul
Fluxul de știri
0