Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție, călători: La un punct de trecere se așteaptă un flux mare de pasageri

© Photo : Poliția de FrontierăCozi la la punctul de control Criva - Mamailga
Cozi la la punctul de control Criva - Mamailga - Sputnik Moldova, 1920, 30.01.2022
Abonare
Poliția de Frontieră anunță că în prezent, toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal. Totuși, după-amiază, la un punct de trecere se așteaptă un flux mare de pasageri, iar călătorii sunt îndemnați să opteze pentru alte puncte de trecere.
CHIȘINĂU, 30 ian - Spuntik. Toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal, anunță Poliția de Frontieră. Totuși, în această după-amiază, se așteaptă un flux mare de pasageri la punctul de trecere a frontierei comun Criva - Mamaliga.
Astfel, călătorii care intenționau să traverseze hotarele țării prin acest punct sunt îndemnați să opteze pentru punctele de trecere din apropiere, pentru a se evita cozile de la vamă.
În context, Poliția de Frontieră le sugerează călătorilor să aleagă punctele de trecere a frontierei Larga – Kemențî sau Briceni-Rossoșani, în locul punctului comun Criva - Mamaliga. Iar în locul punctului de trecere a hotarului Leușeni - Albița, pasagerii sunt îndemnați să opteze pentru PTF Sculeni - Sculeni sau PTF Costești - Stânca.
Poliția de Frontieră anunță că în cazul în care se va atesta un flux mare de pasageri la punctul de trecere a frontierei comun Criva - Mamaliga, la linia de control vor activa mai mulți polițiști, va fi suplinit echipamentul special și vor fi sincronizate toate procesele de lucru între cele patru autorități cu atribuții la frontiera din Republica Moldova și Ucraina.
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 29.01.2022
Societate
Un bărbat a încercat să treacă vama cu sute de cutii cu medicamente anti-COVID
Fluxul de știri
0