Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Trei persoane au rămas blocate între fiare: A fost necesară intervenția salvatorilor

© Photo : Inspectoratul de Poliție HânceștiTrei persoane au rămas blocate între fiare: A fost necesară intervenția salvatorilor
Trei persoane au rămas blocate între fiare: A fost necesară intervenția salvatorilor
 - Sputnik Moldova, 1920, 29.01.2022
Abonare
Trei persoane au rămas blocate între fiare după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident. Cum a avut loc impactul.
CHIȘINĂU, 29 ian - Sputnik. Trei persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme după ce mașina în care se aflau a derapat de pe traseu, s-a lovit într-un copac și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc vineri, 28 ianuarie, pe traseul Hâncești - Lăpușna, la intrare în municipiul Hâncești.
Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești Cristina Vicol, la fața locului s-au deplasat angajații poliției, ambulanța și un echipaj de descarcerare.
Oamenii legii au stabilit că un tânăr de 23 de ani se afla la volanul mașinii, iar din cauza condițiilor meteo, acestea a pierdut controlul vehiculului, a derapat de pe traseu, s-a izbit într-un copac și s-a răsturnat. În urma impactului, șoferul și două minore, în vârstă de 17 ani, au avut nevoie de descarcerare, fiind blocați în automobil.
Persoanele au fost transportate la Spitalul Raional Hâncești pentru a primi îngrijiri medicale.
Incendiu - Sputnik Moldova, 1920, 29.01.2022
Accidente
Două incendii puternice într-o noapte: Unde a fost necesară intervenția pompierilor
Fluxul de știri
0