Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Două incendii puternice într-o noapte: Unde a fost necesară intervenția pompierilor

Incendiu - Sputnik Moldova, 1920, 29.01.2022
Abonare
Noaptea trecută, în Capitală, au avut loc două incendii puternice. A fost necesară intervenția a mai multor echipaje de pompieri.
CHIȘINĂU, 29 ian - Sputnik. Pompierii din Capitală au fost puși pe jar noaptea trecută. Două incendii au izbucnit la doar câteva minute diferență. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.
În primul caz este vorba despre un atelier de lemnărie din sectorul Ciocana al Capitalei. Apelul a fost recepționat la ora 22:42. La locului incendiului au fost îndreptate șapte autospeciale. Pompierii au stabilit că arderea a afectat interiorul construcției metalice, dar și acoperișul clădirii.
Incendiul a fost localizat la ora 23:20 și a fost complet lichidat la ora 00:34. S-a stabilit că focul a distrus mai multe utilaje pentru prelucrarea lemnului, dar și acoperișul atelierului cu suprafața de 150 metri pătrați. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.
Cel de-al doilea incendiu a izbucnit pe strada Ismail din Capitală, la un magazin cu materiale de construcție. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:52. La fața locului au fost îndreptate patru echipaje de pompieri. Aceștia au stabilit că focul a cuprins acoperișul clădirii cu suprafața de 50 metri pătrați.
Pompierii au reușit să stingă complet flăcările în jurul orei 00:30. În urma arderii au fost distruse bunurile materiale din interiorul magazinului. Potrivit IGSU, nicio persoană nu a avut de suferit.
În ambele cazuri, specialiștii urmează să investigheze toate cauzele producerii incendiilor. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 29 de situații de risc.
Incendiu devastator de vegetație - Sputnik Moldova, 1920, 18.01.2022
Societate
Incendiu în apropiere de frontiera cu Ucraina: Ce se întâmplă
Fluxul de știri
0