Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PSRM are o nouă conducere: Cine face parte din Comitetului Executiv al partidului

© Photo : Miroslav RotariPartidul Socialiștilor din Republica Moldova
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 29.01.2022
Abonare
Consiliul Republican al PSRM a ales astăzi noua conducere a partidului. Astfel, din Comitetul Executiv vor face parte cinci membri, aleși pentru un mandat de patru ani. Vezi cine face parte din componența noului organ de conducere al PSRM.
CHIȘINĂU, 29 ian - Sputnik. Sâmbătă a avut loc ședința Consiliului Republican al PSRM în cadrul căreia a fost aleasă componența Comitetului Executiv al partidului. Astfel, în urma unei decizii a Congresului, s-a stabilit că la conducerea PSRM va fi un organ colegial, și anume Congresul Executiv.
Astăzi, au fost aleși membrii acestuia care vor fi la conducerea partidului timp de patru ani. Este vorba despre Vlad Batrîncea, Olga Cebotari, Grigore Novac, Adela Răileanu și Maxim Lebedinschi.
În cadrul aceleiași ședințe, Comitetul Executiv l-a ales pe Vlad Batrîncea în calitate de Secretar Executiv al PSRM.
În context, membrii PSRM au abordat subiectele principale care vizează întreaga societate. Mai exact, aceștia au făcut o analiză a situației social-politice din țară și au exprimat îngrijorări profunde în legătură cu numeroasele crize prin care trece Republica Moldova.
„Sărăcirea rapidă a populației este rezultatul principal al unui an de președinție a Maiei Sandu și a mai bine de jumătate de an de guvernare a actualului regim, care a capturat întreaga putere în stat”, se menționează într-un comunicat de presă al partidului.
Amintim că după ce vineri, 28 ianuarie, ANRE a aprobat noile tarife la gaz, energie electrică și încălzire, Partidul Socialiștilor a menționat că intenționează să atace în instanța de judecată deciziile luate de Agenție privind aprobarea noilor tarife și aplicarea lor retroactiv, adică din 1 ianuarie.
facturi - Sputnik Moldova, 1920, 28.01.2022
Politică
Opoziția: Aplicarea retroactivă a tarifelor majorate la gaz și încălzire este ilegală
Fluxul de știri
0