Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Internauții din SUA și Europa: Ne mișcăm spre o Apocalipsă

CC BY 2.0 / C. P. / apocalypseApocalipsa
Apocalipsa - Sputnik Moldova, 1920, 29.01.2022
Abonare
Utilizatorii Reddit au ajuns la concluzia că degradarea nivelului de viață indică asupra unei prăbușiri a civilizației Occidentale.
CHIȘINĂU, 29 ian - Sputnik. Utilizatorii forumului american Reddit au apreciat probabilitatea unei destrămări ai SUA.
Un motiv pentru discuții a devenit postarea unuia dintre internauți, în care reflectă asupra calității vieții a reprezentanților clasei de mijloc în America, multe dintre care sunt în vârstă de peste 30 de ani și până în prezent nu își pot permite să aibă propriul spațiu locativ, separat de cel al părinților.
“Nu doar SUA este pe marginea prăpastiei, ci toată civilizația occidentală”, consideră Brass_Ensemble.
“Mănânc ramen de 50 de cenți și naggets de pui în fiecare zi. Nici măcar nu am Netflix sau televiziune prin cablu”, a adăugat awms11.
“Reagan a fost cel care a pus bazele începutului sfârșitului”, este convins Plant_table_couch.
E curios că cele mai multe reacții la postare au venit din partea utilizatorilor care locuiesc în alte state.
“Bine ați venit în Italia din ultimii 50 de ani: imobilele sunt inaccesibile și locuim cu părinții”, spune Cinderpath.
“Costul unei case în Marea Britanie în fiecare lună depășește salariul mediu pe țară. Ceea ce înseamnă că un cetățean mediu chiar dacă va economisi 100 la sută din salariu, nu va reușit să-și cumpere o casă medie”, a adăugat white-tealeaf.
“Bro, nu sunt din State, dar și la noi este destul de sumbru... bogații devine mai bogați, iar săracii mai săraci”, a scris utilizatorul HURRICANE_X.
“Așa e peste tot. Mama mea franțuzoaică locuiește într-o țară asiatică. Mi-a spus odată că privind știrile din Europa, i se pare că civilizația vestică se prăbușește”, a scris noeyedear971.
Mai mulți comentatori au concluzionat că Armaghedonul a început deja, însă nu e vorba de o apocalipsă nucleară, ci de un sfârșit el epocii confortului.
Pentagon - Sputnik Moldova, 1920, 28.01.2022
Rusia
„Există un grăunte rațional pe chestiuni secundare în răspunsul SUA la propunerile Rusiei”
Fluxul de știri
0