Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu în apropiere de frontiera cu Ucraina: Ce se întâmplă

© Sputnik / Igor Ageyenko / Accesați arhiva multimediaIncendiu devastator de vegetație
Incendiu devastator de vegetație - Sputnik Moldova, 1920, 18.01.2022
Abonare
Polițiștii de frontieră împreună cu pompierii și locuitorii satului Palanca au intervenit la stingerea unui incendiu în zona de frontieră.
CHIȘINĂU, 18 ian - Sputnik. Flăcările au cuprins stuful de pe malul râului Nistru în apropiere de punctul de trecere a frontierei Palanca – Maiaki. Incendiul a avut loc în prima jumătate a zilei și a fost observat de angajații Sectorului Poliției de Frontieră Tudora, care au sunat la 112.
La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri de la Ștefan Vodă. Și polițiștii de frontieră au ajutat la lichidarea incendiului. După mai bine de o oră de luptă cu flăcările, focul a fost localizat.

„Mai mult că acest traseu leagă cele două state, Republica Moldova și Ucraina, unde de multe ori indiferența unor șoferi nu are limite – sunt aruncate mucuri de țigară, care pot duce la aprinderea vegetației. Vă îndemnăm la responsabilitate!!!” este precizat într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră.

Amintim, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat „cod portocaliu” de vânt puternic în toată țara, valabil și astăzi. Există riscul de izbucnire a incendiilor și răspândirea rapidă a acestora. Codul a intrat în vigoare pe 17 ianuarie la ora și se menține și pe 18 ianuarie.
Из-за непогоды в Гагаузии закрыли детсад - Sputnik Moldova, 1920, 18.01.2022
Societate
Mai multe localități din Găgăuzia au rămas fără curent electric
Fluxul de știri
0