Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: SUA și NATO așa și nu au luat în calcul îngrijorările de bază ale Rusiei

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaPreședintele Federației Ruse, Vladimir Putin,
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin,  - Sputnik Moldova, 1920, 28.01.2022
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat că SUA și NATO nu au luat în calcul îngrijorările de bază ale Moscovei.
CHIȘINĂU, 28 ian - Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat în cadrul unei discuții telefonice cu președintele Franței, Emmanuel Macron, că în răspunsul dat de SUA și NATO așa și nu au luate în calcul îngrijorările de bază ale Rusiei, anunță serviciul de presă al Kremlinului, care este citat de RIA Novosti.
„În același timp, s-a atras atenția asupra faptului că răspunsurile americane și ale NATO nu au ținut cont de preocupări de bază ale Rusiei, precum neadmiterea expansiunii NATO, renunțarea la intențiile de a desfășura sisteme de arme de atac în apropierea granițelor ruse, precum și revenirea potențialului militar și a infrastructurii blocului din Europa la pozițiile din 1997, când a fost semnat Acordul de Bază Rusia-NATO.
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 28.01.2022
Rusia
Lavrov: Negocierile cu SUA și NATO privind garanțiile de securitate nu s-au încheiat
Fluxul de știri
0