Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Ultima oră: O nouă alertă cu bombă în Capitală

© Sputnik / Alexandr SvyazinAlertă cu bombă la Judecătoria Chișinău
Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 26.01.2022
Abonare
O nouă alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani și sediul Centru. Toate persoanele din ambele clădiri au fost evacuate pentru a fi cercetată zona.
CHIȘINĂU, 26 ian - Sputnik. Dimineața de astăzi a început cu o nouă alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, dar și sediul Centru. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati.
Potrivit Poliției, în jurul orei 08:15, un bărbat a telefonat la 112 și anunțat că în incinta ambelor judecătorii sunt amplasate obiecte explozive.
În prezent, specialiștii Bombteh sunt la fața locului pentru a verifica dacă alerta este adevărată sau falsă. Zona a fost încercuită, iar toate persoanele din clădire au fost evacuate.
La fața locului sunt echipaje ale Poliției, o ambulanță și pompieri.
Precizăm că fiecare alertă falsă cu bombă prejudiciază statul cu cel puțin 15 mii de lei. În funcție de complexitatea acțiunilor de verificare, suma ar putea crește la mai multe zeci de mii de lei.
112 și La Strada, uniți împotriva violenței - Sputnik Moldova, 1920, 25.01.2022
Societate
Fac farse în timp ce cineva, undeva moare: Cele mai trăsnite apeluri false la 112 - VIDEO
Fluxul de știri
0