Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Nicu Popescu pleacă la Bruxelles: Va discuta despre „cooperarea cu NATO”

Nicu Popescu
Nicu Popescu - Sputnik Moldova, 1920, 24.01.2022
Abonare
Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene întreprinde o vizită de două zile la Bruxelles.
CHIȘINĂU, 24 ian - Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Nicu Popescu pleacă într-o vizită de lucru la Bruxelles.

Oficialul moldovean se va întâlni cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, cu secretarul general al Serviciului European pentru Acțiune Externă, Stefano Sannino, și alți reprezentanți ai instituțiilor europene.
De asemenea, șeful diplomației va avea întrevederi cu David McAllister, președintele comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European, europarlamentarii români Dragoș Tudorache, raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, vicepreședintele grupului Renew Europe și Siegried Mureșan, președinte al comisiei parlamentare de asociere UE-Moldova, vicepreședintele grupului Partidului Popular European și alți europarlamentari - reprezentanți ai diferitor grupuri parlamentare.
Principalele subiecte care urmează a fi abordate în cadrul vizitei țin de „prioritățile de cooperare cu NATO și fortificarea dialogului politic cu Uniunea Europeană”. Vizita lui Popescu la Bruxellex are loc în perioada 24-25 ianuarie.
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920, 22.01.2022
Politică
Vizită de rang înalt la Chișinău
Fluxul de știri
0