Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vizită de rang înalt la Chișinău

© Sputnik / Mihai CarausПарламент Республики Молдова
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920, 22.01.2022
Abonare
Președintele Parlamentului Lituaniei vine la Chișinău. Va avea mai multe întrevederi.
CHIȘINĂU, 22 ian - Sputnik. Președintele Parlamentului Republicii Lituania, Viktorija Čmilytė-Nielsen, vine la Chișinău. Aceasta se va afla în țara noastră în zilele de 24 și 25 ianuarie. Oficialul a fost invitat de președintele Parlamentului Igor Grosu.
Speakerul lituanian va avea întrevederi cu Igor Grosu, cu președintele Comisiei parlamentare politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, precum și cu membrii Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Lituania.
În cadrul vizitei la Chișinău, oficialul lituanian va avea mai întrevederi cu președintele Republicii Moldova Maia Sandu și prim-ministrul Natalia Gavrilița.
Din delegația Seimas-ului Lituaniei vor mai face parte vicepreședintele Paramentului Andrius Mazuronis, președintele Grupului pentru relații interparlamentare cu Republica Moldova Kazys Starkevičius și alți oficiali.
Deputați în Parlamentul Republicii  - Sputnik Moldova, 1920, 23.12.2021
Politică
Replici în Parlament: „M-am simțit ca la biserică” - „V-ați lăsat de Satana?”
Fluxul de știri
0