Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Interpreta Geta Burlacu va lansa mai multe piese în limba rusă

Geta Burlacu "coace" un proiect inedit de piese în limba rusă
Abonare
Cunoscuta interpretă Geta Burlacu participă la un proiect inedit pe piața muzicală din Republica Moldova.
Interpreta Geta Burlacu a pregătit mai multe piese în limba rusă în colaborare cu Anastasia Bass. S-a întâmplat acum doi ani și jumătate, dar proiectul nu a fost sontinuat din cauza pandemiei. Acum însă proiectul ar urma să fie pus în aplicare.

"În acest an am planificat să plecăm în Rusia, la Sankt-Petersburg, ca să înregistrăm tot ceea ce este pus pe hârtie. Toate piesele pe care le scriu sunt din viață. Inspirația vine de la oamenii care mă înconjoară și trăirile lor. Colaborarea cu Geta este una de suflet. E bine când ai alături persoane care știu să te audă și rezonează cu ceea ce simt", a mărturisit Anastasia Bass, autoarea textului și muzicii.

Geta Burlacu s-a arătat încântată de această colaborare care durează în timp.
"Acolo unde la miez este o relație omenească durabilă poți crea mult mai multe lucruri decât îți propui de la început. Continuăm să scriem pentru acest proiect și sper să se adune material ca să ieșim cu un alt concert, similar celui care l-am organizat înainte de pandemie. Acum lucrurile merg mai greu și mai neobișnuit, a fost nevoie să ne acomodăm cu alte circumstanțe, dar acolo unde este creație și dorință, se naște și motivația", a povestit interpreta.
Menționăm că în data de 12 decembrie 2019, Geta Burlacu a susținut un concert solo cu genericul "Blues de vișină". Artista a prezentat mai multe piese cu texte în limba rusă compuse de către autoarea Anastasia Bass.
Fluxul de știri
0