Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Rusia va verifica dacă prețul pentru testele PCR este justificat

© Inquam Photos / GEORGE CALINTestare coronavirus
Testare coronavirus - Sputnik Moldova, 1920, 22.01.2022
Abonare
Federația Rusă verifică dacă prețul pentru testele PCR la COVID-19 este rezonabil.
CHIȘINĂU, 22 ian - Sputnik. Până în data de 1 februarie în Federația Rusă se întreprind acțiuni de verificare pentru a stabili cât de corect și justificat este prețul pentru un test PCR la COVID-19. O indicație în acest sens a primit Serviciul Federal Antimonopol de la prim-ministrul rus Mihail Mișustin, informează site-ul oficial al Guvernului rus.
Autoritățile ruse încep să implementeze un plan de măsuri suplimentare pentru combaterea răspândirii tulpinii omicron în țară și pregătirea sistemului de sănătate pentru a-i ajuta pe cei cu COVID-19, transmite RIA Novosti.
Site-ul Cabinetului de Miniștri din Rusia relatează că documentul a fost dezbătut în cadrul unei ședințe extinse a Consiliului coordonator pentru combaterea răspândirii infecției cu coronavirus, care a avut loc pe 18 ianuarie. Liderii regiunilor, la indicația lui Mișustin, trebuie să asigure punerea în aplicare a planului.
"Instrucțiunea se referă la caracterul rezonabil al costului testelor PCR la COVID-19. Serviciului Federal Antimonopol i-a fost încredințată verificarea prețurilor. Termenul limită pentru executarea instrucțiunii este 1 februarie", este precizat în comunicatul Guvernului rus.
Laborator - Sputnik Moldova, 1920, 17.01.2022
Coronavirus
Laborator de teste PCR la Chișinău: Când și unde va fi deschis
Fluxul de știri
0