Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Mixtură recomandată de medicii italieni care ajută în recuperarea după COVID-19

Mixtură recomandată de medicii italieni, ajutătoare în recuperarea post COVID-19
Abonare
Dacă ați avut COVID-19, este foarte probabil să vă fi confruntat cu un șir de simptome precum senzația de rău, insomnia, dificultatea de respirație, pierderea memoriei și tusea.
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", redactorul-șef al revistei "Tainele Sănătății", Vlad Sainciuc, a oferit două rețete naturiste pentru cei care au trecut prin experiența COVID-19 și au nevoie să-și întărească imunitatea. Este vorba despre o mixtură recomandată de medicii din Italia.

"Așadar, se amestecă 100 de mililitri suc de morcov, 100 de mililitri de lapte și o lingură de miere. Produsul obținut se consumă o dată pe zi, cu două ore înainte de micul dejun. Este garantat un efect colosal celor care au fost afectați pe termen lung în urma infecției cu coronavirus", a spus Vlad Sainciuc.

Specialistul a vorbit și despre o altă rețetă care a "pus pe picioare" mulți oameni cu o imunitatea compromisă.

"Folosiți următoarele ingrediente, a câte 300 de grame pentru fiecare produs: stafide, afine uscate sau proaspete, nuci, prune uscate, miere de albine, smochine, două lămâi. Toate aceste ingrediente le amestecați bine în blender și le consumați cu jumătate de oră înainte de micul dejun", a relatat redactorul-șef al revistei "Tainele Sănătății".

Vlad Sainciuc este de părerea că e greșit să apelați doar la remediile medicinii naturiste. De îndată ce simțiți dureri de cap, tuse sau dureri în gât, este trebuie să apelați la medicul de familie.
Fluxul de știri
0