Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Direcția Educație va livra mâncare la pachet elevilor în timpul învățământului la distanță

© Sputnik / Mihai CarausЕда
Еда  - Sputnik Moldova, 1920, 22.01.2022
Abonare
Elevii din Chișinău vor primi mâncare la pachet în perioada învățământului de la distanță.
CHIȘINĂU, 22 ian - Sputnik. În perioada studiilor la distanță, Direcția generală educație, tineret și sport va organiza alimentația elevilor cu livrare la pachet prin distribuirea acestora către părinți.

O decizie în acest sens a fost luată de Comisia de Sănătate Publică a municipiului Chișinău. Se întâmplă în contextul în care de astăzi, 22 ianuarie, intră în vigoare noile restricții stabilite de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, printre care și trecerea la învățământul online începând cu data de 24 ianuarie.

Totodată, CESP a municipiului Chișinău a decis că se permite organizarea procesului educațional în instituțiile de învățământ special cu prezența fizică a unui număr stabilit de elevi în baza suprafeței sălii de clasă, cu respectarea strictă a normelor de sănătate publică și a modelelor aprobate de Ministerul Educației și Cercetării.
Amintim că CNESP a decis că în perioada 24 ianuarie - 4 februarie 2022, instituţiile de învăţământ general, cu excepţia instituţiilor de educaţie timpurie, vor activa în regim online. De asemenea, instituţiile de învăţământ profesional tehnic şi superior vor activa tot de la distanță. Universitatea de Stat de Medicină si Farmacie „Nicolae Testemitanu” va activa în regim mixt, adică și online, şi cu prezenţă fizică.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 20.01.2022
Coronavirus
Zile libere pentru părinții cu copii care învață online: Acestea vor fi plătite
Fluxul de știri
0