Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Autoritățile locale din Chișinău nu mai primesc cetățenii în audiență: Care este motivul

© Sputnik / Mihai CarausПримэрия Кишинев
Примэрия Кишинев - Sputnik Moldova, 1920, 22.01.2022
Abonare
Locuitorii municipiului Chișinău nu vor mai fi primiți în audiență de către autoritățile municipale pentru o perioadă de timp.
CHIȘINĂU, 22 ian - Sputnik. Comisia de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a decis să sisteze temporar audiențele cetățenilor. Astfel, în perioada stării de urgență în sănătate publică, accesul în subdiviziunile structurale ale autorităților administrației publice locale ale municipiului Chișinău va fi resctircționat.
Recepționarea și examinarea solicitărilor parvenite de la cetățeni se va face prin intermediul poștei, corespondenței electronice sau la numerele de telefon ale subdiviziunilor.
Decizia vine în contextul restricțiilor impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, care a intrat în vigoare astăzi.
În contextul înrăutății situației epidemiologice în regiune și în țările limitrofe, autoritățile prognozează o răspândire rapidă și dominantă a tulpinii Omicron.
În Chișinău și în toată țara a fost instituit nivel de risc epidemiologic „Alertă Cod Roșu”
Restaurant - Sputnik Moldova, 1920, 22.01.2022
Societate
De astăzi localurile au program limitat: Până la ce oră vor fi deschise
Fluxul de știri
0