Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De astăzi localurile au program limitat: Până la ce oră vor fi deschise

© Sputnik / Mihai CarausRestaurant
Restaurant - Sputnik Moldova, 1920, 22.01.2022
Abonare
Astăzi a intrat în vigoare hotărârea Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică prin care se restricționează activitatea localurilor pe timp de noapte.
CHIȘINĂU, 22 ian - Sputnik. Începând de astăzi unitățile de alimentație publică nu vor activa în intervalul orelor 22:00 - 07:00. Decizia a fost luată de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică în contextul răspândirii vertiginoase a virusului COVID-19.
„Pentru ca să fie redusă circulația cetățenilor, mai ales la orele când lumea este mai relaxată, activitatea în incinta unităților de alimentație publică va fi restrânsă în intervalul orelor 22:00 - 07:00”, a declarat anterior ministrul Sănătății Ala Nemerenco.
De asemenea, este interzisă organizarea nunţilor, cumetriilor, meselor de pomenire, meselor festive. Se sistează activitatea zonelor de agrement şi parcurilor de distracţie; activităţile din incinta cluburilor de noapte şi ringurilor de dans.
Amintim că vineri a fost înregistrat cel mai mare număr de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus de la declanșarea pandemiei în Republica Moldova. Potrivit Ministerului Sănătății, 3971 de persoane au fost confirmate pozitiv la COVID-19.
Fluxul de știri
0