Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Sectorul HoReCa din Capitală va primi scutire la plata impozitului

© Sputnik / Mihai CarausRestaurant
Restaurant - Sputnik Moldova, 1920, 21.01.2022
Abonare
Sectorul HoReCa din Capitală va o primi scutire la plata impozitului. Iată cânt constituie și pentru ce perioadă este valabilă.
CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Primăria Chișinău vine în susținerea agenților economici din domeniul HoReCa pentru a face față restricțiilor impuse în perioada cod roșu de COVID-19. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.
"Municipalitatea va aplica o scutire în mărime de 50% față de taxa stabilită pentru unitățile comerciale sau de prestări servicii din domeniul HoReCa pe perioada menținerii pragului de alertă cod roșu", a scris ceban.
Potrivit primarului, decizia a fost luată după ce reprezentanții HoReCa au spus că pot intra în faliment dacă nu vor fi susținuți.
"S-a decis susținerea sectorului HoReCa și diminuarea impactului negativ provocat de pandemia COVID-19 odată cu instituirea pragului de alertă cod roșu", a scris Ceban.
Restaurant - Sputnik Moldova, 1920, 21.01.2022
Proprietarii localurilor, despre noile restricții: „Suntem singuri în fața pandemiei”
Amintim că Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis ieri să limiteze activitatea localurilor pe timp de noapte. Acestea nu vor activa în intervalul orelor 22:00 - 07:00. Decizia a fost luată în contextul înregistrării unui număr tot mai mare de infectări cu noul coronavirus.
Fluxul de știri
0