Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Angajații Guvernului își mută birourile acasă

© Sputnik / Mihai Carausguvern
guvern - Sputnik Moldova, 1920, 21.01.2022
Abonare
Mai mulți din jumătate din angajați ai Guvernului și-au muta birourile acasă. Iată care este motivul.
CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik Începând cu ziua de ieri, 70 la sută dintre angajații Guvernului muncesc de la distanță. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către serviciul de presă al Executivului.
"Începând cu 20 ianuarie, a fost dispusă organizarea muncii în cadrul Guvernului, prin atragerea la serviciu cu prezența fizică a 30% din angajați, iar 70% - la distanță. Totodată, începând cu data de 18 ianuarie, ședințele de lucru sunt desfășurate în regim online", spun reprezentanții Guvernului.
Amintim că ultima ședință a Guvernului a avut loc în regim online. Premierul a anunțat că măsura a fost luată din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 și prezenței pe teritoriul țării noastre a tulpinii omicron.
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova, 1920, 21.01.2022
Coronavirus
Situația devine alarmantă: Se redeschid secțiile pentru pacienții cu COVID-19
Fluxul de știri
0