Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

SUA – cu un "act privind tragerea la răspundere a lui Putin”

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaЕжегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина
Ежегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина - Sputnik Moldova, 1920, 20.01.2022
Abonare
În proiectul de hotărâre privind sancțiunile SUA împotriva Rusiei este menționat Vladimir Putin și membrii Guvernului rus, dar și un șir de oameni de afaceri.
CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. Noul proiect care prevede sancțiuni împotriva Federației Ruse poartă titlul “Actul privind tragerea la răspundere a lui Putin” și în ele este menționat personal Vladimir Putin și toți membrii cabinetului de miniștri a Federației Ruse.
Această lege poate fi numită “Actul privind tragerea la răspundere a lui Putin”, se afirmă în textul proiectului, care a fost făcut public de Washington Post, care este citat de RIA Novosti.
Documentul prevede că președintele SUA, după intrarea în vigoare a legii, trebie să prezinte comisiilor Congresului un raport privind averea lui Vladimir Putin și a membrilor familiei lui dar și sursele acestora.
În proiectul sancțiunilor SUA împotriva Rusiei este menționat personal Putin, toți membrii cabinetului de miniștri al Federației Ruse, dar și businessmenii Dmitri Rîboloblev, Mihail Fridman, Petr Aven, Mihail Guțerev și Alexandr Vinocurov. Printre aceștia mai este și campioana olimpică Alina Kabaeva, care este șeful „Grupului Național Media”.
Antony Blinken și Serghei Lavrov  - Sputnik Moldova, 1920, 20.01.2022
Rusia
MAE rus a confirmat: Când va avea loc întâlnirea dintre Lavrov și Blinken
Fluxul de știri
0