Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Localurile nu vor mai activa noaptea: Vezi la ce oră se vor închide

© Sputnik / Александр Уткин / Accesați arhiva multimediaМолодые люди танцуют на дискотеке в одном из ночных клубов.
Молодые люди танцуют на дискотеке в одном из ночных клубов. - Sputnik Moldova, 1920, 20.01.2022
Abonare
Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis ca să limiteze activitatea localurilor pe timp de noapte. Vezi până la ce oră vor lucra acestea.
CHIȘINĂU, 20 ian - Sputnik. În cadrul unei conferințe de presă, ministrul Sănătății Ala Nemerenco a declarat că localurile din țară nu vor activa în intervalul orelor 22:00 - 07:00. Decizia a fost luată în contextul înregistrării unui număr tot mai mare de infectări cu noul coronavirus.
„Pentru ca să fie redusă circulația cetățenilor, mai ales la orele când lumea este mai relaxată, activitatea în incinta unităților de alimentație publică va fi restrânsă în intervalul orelor 22:00 - 07:00”, a declarat Ala Nemerenco.
Este de menționat că a fost interzisă organizarea și desfășurarea evenimentelor private precum nunți, cumătrii, zile de naștere și altele. Totodată, de luni, elevii revin la orele online pentru o perioadă de două săptămâni, iar accesul în centre comerciale și magazinele nealimentare va fi posibil doar în baza certificatului COVID.
Amintim că miercuri a fost înregistrat cel mai mare număr de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus, de la declanșarea pandemiei în Republica Moldova. Potrivit Ministerului Sănătății, 3 255 de persoane au fost confirmate pozitiv la COVID-19, după efectuarea a 14 636 de teste.
Certificat de vaccinare electronic - Sputnik Moldova, 1920, 20.01.2022
Coronavirus
În centrele comerciale și magazine, cu certificate COVID: Sunt și unele excepții
Fluxul de știri
0