Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Boala a ajuns și la cei de sus – Câți deputați sunt bolnavi de covid

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaЗаседание парламента Молдовы 06 декабря 2021
Заседание парламента Молдовы 06 декабря 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 20.01.2022
Abonare
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a anunțat că șase aleși ai poporului sunt bolnavi de covid în acest moment.
CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. „Din păcate, șase colegi sunt testați confirmați pozitiv. Unii sunt într-o situație mai bună, alții spitalizați. Le dorim multă sănătate, să se facă bine cât mai repede și să revină la activitatea noastră”, a spus Grosu în deschiderea ședinței de astăzi a Legislativului, la care deputații urmează să intituie prin vor situație de urgență în domeniul energetic.
În același context, Igor Grosu a mai anunțat că deputații care vor să se imunizeze o pot face mâine, 21 ianuarie 2022, la cabinetul medical din incinta Parlamentului
El i-a invitat pe deputați care doresc să se imunizeze să anunțe Secretariatul Parlamentului cu ce tip de vaccin vor să o facă.
Precizăm că cel mai mare număr de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus, de la declanșarea pandemiei în Republica Moldova, a fost înregistrat ieri, 19 ianuarie. Potrivit Ministerului Sănătății, 3 255 de persoane au fost confirmate pozitiv la COVID-19, după efectuarea a 14 636 de teste.
Vaccin  - Sputnik Moldova, 1920, 20.01.2022
Coronavirus
OMS continuă să se opună administrării de rapeluri la nivel generalizat - detalii
Fluxul de știri
0