Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Femeia dată dispărută la Comrat a fost găsită moartă

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis Politia
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova, 1920, 17.01.2022
Abonare
Trupul neînsuflețit al femeii date dispărută la Comrat a fost găsit într-o râpă.
CHIȘINĂU, 17 ian - Sputnik. Căutările femeii date dispărută la Comrat la sfârșitul anului 2021 s-au încheiat. Este vorba de Stefaniada Baboglo originară din Copceac, dar care din 2010 locuia în Comrat, unde s-a căsătorit una dintre fiicele sale. Despre dispariția femeii s-a aflat la sfârșitul lunii decembrie, iar în această dimineață, pe rețelele de socializare au apărut informații despre încheierea căutărilor.

"Corpul neînsuflețit al mătușii Steșa a fost găsit ieri. Mulțumim tuturor celor care au luat parte la căutare", este scris într-un mesaj postat pe o pagina de Facebook creată în acest scop.

Informațiile despre descoperirea cadavrului femeii au fost confirmate jurnaliștilor de către poliție.
„Da, a fost găsită, este adevărat. Pe corpul ei nu au fost găsite semne de moarte violentă. Cauza preliminară a morții este hipotermia", a declarat o sursă ai oamenilor legii pentru Sputnik Moldova.
Cadavrul femeii a fost găsit în seara de duminică, 16 ianuarie, într-o râpă dintr-un câmp, la hotarul satelor Beșalma și Tomai, de către polițiști și localnici. Oamenii legii notează că acțiunile de căutare a femeii, care s-au desfășurat în ultimele trei săptămâni, au fost îngreunate de zăpada căzută. Femeia a fost identificată de rude.
Amintim, Stefanida Baboglo, care suferea de tulburări de memorie, a plecat de acasă pe 25 decembrie și nu s-a mai întors. Ultima dată femeia ar fi fost văzută în apropierea satului Beșalma. Rudele și prietenii ei s-au implicat activ în căutarea femeii.
O femeie a dispărut fără urmă la Comrat - Sputnik Moldova, 1920, 04.01.2022
O femeie a dispărut fără urmă la Comrat: Zeci de voluntari o caută
Fluxul de știri
0