Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ședința comună a Guvernelor Republicii Moldova și României: Când ca avea loc

© Inquam Photos / GEORGE CALINPremierul Nicolae Ciucă are o întrevedere oficială cu prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița
Premierul Nicolae Ciucă are o întrevedere oficială cu prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 15.01.2022
Abonare
Premierul Natalia Gavrilița a anunțat că ședința comună a celor două guverne va avea loc în mai puțin de o lună.
CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. Ședința comună a Guvernelor Republicii Moldova și României va avea loc în data de 11 februarie la Chișinău. Anunțul a fost făcut ieri de premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, în timpul unei vizite de lucru în raionul Soroca.
”Natalia Gavrilița a anunțat că susținerea localităților va fi o prioritate și pentru asistența nerambursabilă oferită de România. Un acord în acest sens urmează a fi semnat în ședința comună a Guvernelor României și Republicii Moldova, planificată pentru 11 februarie 2022, la Chișinău” este precizat într-un comunicat emis de Guvern.
Despre ședința comună ale celor două guverne se vorbea încă de vara trecută, însă până acum nu a fost anunțată data oficială.
Pe 9 decembrie 2021, prim-ministrul, Natalia Gavrilița, a efectuat o vizită de lucru în capitala României. După întâlnirea cu omologul său român Nicolae Ciucă, cei doi oficiali au anunțat că o ședință comună de guvern va avea loc la începutul acestui an.
Tot în cadrul acestei întrevederi, Natalia Gavrilița și Nicolae Ciucă au discutat subiectele care vor fi abordate în ședința comună, dar și alte aspecte de organizare.
Наталья Гаврилица - Sputnik Moldova, 1920, 26.11.2021
Politică
Gavrilița a discutat cu omologul său român: Ce au convenit
Fluxul de știri
0