Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Dezvăluiri șocante: Doar 1 la sută din efectele secundare ale vaccinurilor sunt raportate

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 15.01.2022
Abonare
Vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale şi coordonatorul Centrului OncoGen, prof.univ.dr. Virgil Păunescu, spune că doar 1 la sută dintre efectele secundare ale vaccinării sunt raportate
BUCUREȘTI, 15 ian – Sputnik, Marius Holdean. Vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale şi coordonatorul Centrului OncoGen, prof.univ.dr. Virgil Păunescu, spune că în pandemie nu se raportează oficial de către medici ori pacienți nici măcar 1% dintre efectele secundare provocate de vaccinuri, arată Inpolitics.
Motivul ar fi frica indusă medicilor de către stat și de Big Pharma, care au grijă să manipuleze informațiile și să blocheze aparițiile în media a specialiștilor autentici, se arată în articolul citat.
”Această perioadă pe care o trăim și pe care o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma face ca toate informațiile care se vehiculează să fie distorsionate” a spus prof.univ.dr. Virgil Păunescu.
Acesta consideră că tot ceea ce i se prezintă marelui public este distorsionat, iar specialiștii sunt tăiați de la aparițiile TV.

Știința și informațiile sunt manipulate

”Toate informațiile sunt cu grijă selectate și manipulate, inclusiv știința este manipulată. Dacă se făcea un studiu am fi constatat că trebuie să vaccinăm mai puțin decât vaccinăm, dar altfel ce să faci cu cele 120 de milioane de doze? Trebuie să le facem, pentru că altfel ele se vor constitui în prejudiciu”, a mai arătat profesorul Păunescu.
El acuză faptul că există acum un grup de ”cântăreți” care cântă noua Internațională, cea a vaccinării.
”Datorită acestei dictaturi – cine nu ”cântă” noua Internațională o pățește! – medicii și populația nu raportează efectele secundare. Eu cred că nu avem nici 1% din efectele secundare raportate. Medicii preferă, de teamă, să nu raporteze complicațiile. Le e frică, da”, dezvăluie el.
Profesorul Păunescu mai arată că problemele după vaccinare erau din această zonă: o stimulare prea puternică a imunității cu limfocite B dezechilibrează pe cei care au probleme cu anticorpii și inhibă imunitatea celulară.
”Se creează dependență de vaccinuri și singura ”scăpare” e vaccinarea din trei în trei luni. O spun cu toată responsabilitatea, nu cred că sunt raportate mai mult de 1% din complicații”, a arătat specialistul.
Profesorul Păunescu afirmă chiar că acest vaccin nu poate pune capăt pandemiei nici dacă s-ar vaccina toată planeta, pentru că cei care sunt infectați continuă să favorizeze replicarea virusului, iar el e extrem de instabil, se poate muta foarte ușor.
”Ne putem trezi peste trei-patru luni cu o variantă care să ne întoarcă la Delta. Nu știm ce se va întâmpla, închiderea pandemiei e doar o speculație”, a atras el atenția.
Vaccin AstraZeneca - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2022
Coronavirus
Agenția Europeană a Medicamentului nu recomandă doza 4 de vaccin: Iată de ce
Fluxul de știri
0