Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Cum se vor organiza nunțile și cumetriile: Ce schimbări au intervenit

© Pixabay / PexelsNuntă
Nuntă - Sputnik Moldova, 1920, 14.01.2022
Abonare
CNESP s-a întrunit din nou în ședință și a aprobat o hotărâre care prevede noi reguli anti-COVID-19. Decizia vizează și organizarea evenimentelor festive.
CHIȘINĂU, 14 ian - Sputnik. Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a întocmit noi reguli împotriva COVID-19 valabile pe întreg teritoriu al țării. Astfel, cei care planifică organizarea de nunți și cumetrii până pe 15 martie trebuie să țină cont de următoarele.
Astfel, potrivit deciziei CNESP, evenimentele private precum mese festive, evenimente corporative, nunţi și botezuri se vor putea organiza doar în localitățile unde pragurile de alertă sunt verde şi galben.
Evenimentele vor putea fi organizate cu un număr de 25 de participanţi şi mai mult, iar acces vor avea doar persoanele care dețin certificatul COVID-19.
Amintim că până pe 15 martie a fost prelungită stare de urgență în sănătate publică pe teritoriul întregii țări. Asta după ce în data de 10 ianuarie în Republica Moldova s-a confirmat prezenţa tulpinii Omicron.
Медицинский работник и пациент в отделении реанимации и интенсивной терапии - Sputnik Moldova, 1920, 14.01.2022
Coronavirus
Ultima oră: Stare de urgență în sănătate publică în toată țara
Fluxul de știri
0