Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Stare de urgență în Chișinău, până în martie: Se cere implicarea MAI

© Sputnik / Anatolii KiriakКишинев в режиме ЧП
Кишинев в режиме ЧП  - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2022
Abonare
Comisie Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău declară stare de urgență până în martie.
CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Starea de urgență în contextul pandemiei COVID-19 în municipiul Chișinău se prelungește până la 15 martie. O decizie în acest sens a fost luată de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului.
CESP solicită Ministerului Afacerilor Interne să monitorizeze respectarea de către persoanele fizice și juridice a regulilor de sănătate publică, în special în piețe, stațiile de așteptare și în transportul public de pe teritoriul municipiului Chișinău.
În context, se mențin toate măsurile de prevenire și control epidemiologic cum ar fi purtatul măștii în spațiile publice, la stațiile de așteptare, la evenimentele publice în spații deschise etc. Oamenii sunt îndemnați să dezinfecteze mâinile și să respecte distanța socială.
Trebuie precizat, în municipiul Chișinău este instituit nivelul de risc epidemiologic „Alertă cod Portocaliu”. Comisia de Sănătate Publică prognozează pentru următoarele zile o creștere a numărului de cazuri noi de infectare de peste o mie de cazuri zilnic.
Vaccin AstraZeneca - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2022
Coronavirus
Agenția Europeană a Medicamentului nu recomandă doza 4 de vaccin: Iată de ce
Fluxul de știri
0