Валюта - Sputnik Moldova, 1920
Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Informația despre plata gazului consumat în decembrie a fost ștearsă: Ce spune Moldovagaz

© Sputnik / Mihai CarausMoldovagaz
Moldovagaz - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Informația despre plata gazului consumat în luna decembrie 2021 a fost ștearsă de pe pagina de Facebook a companiei Moldovagaz după aproximativ jumătate de oră de la publicare. Cum comentează instituția.
CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. La scurt timp după ce au informat despre plata integrală către Gazprom pentru consumul de gaze pe luna decembrie 2021, Moldovagaz a șters comunicatul de presă plasat pe pagina oficială de Facebook.
Purtătorul de cuvânt al întreprinderii Alexandr Barbov a comunicat pentru Sputnik Moldova că informația a fost înlăturată pentru că încă nu au primit confirmarea de la bancă privind efectuarea plății.
„Postarea era programată. Când vom primi confirmarea de la bancă, informația va fi distribuită pe rețele și pe pagina companiei”, a declarat Barbov.
Precizăm că Moldovagaz a anunțat că a efectuat în totalitate plata pentru consumul de gaz livrat de Gazprom în luna decembrie a anului trecut. Acum, compania este în negocieri cu băncile comerciale în vederea contractării unui credit pentru a achita și plata în avans pentru luna ianuarie, așa cum prevede contractul cu Gazprom.
Instituția a anunțat că există riscul de sistare a livrării gazelor naturale de către Gazprom, în cazul în care Moldovagaz nu va face achitările în conformitate cu condițiile contractuale. Compania a anunțat că, deși condițiile contractuale de plată au rămas neschimbate, furnizorul nu mai acceptă devieri financiare negative.
Квитанций на фоне газовой плиты - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2022
Economie
Ultima oră: Moldovagaz a efectuat în totalitate plata către Gazprom pentru decembrie
Fluxul de știri
0