Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O grupare criminală internațională a ajuns pe mâna polițiștilor moldoveni: Cu ce se ocupau

© Sputnik / Mihai CarausPoliția
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2022
Abonare
Poliția Republicii Moldova a destructurat o schemă internațională de contrabandă cu droguri.
CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Un kilogram de heroină urmau să vândă doi cetățeni străini pe teritoriul Republicii Moldova. Schema de contrabandă a fost destructurată de oamenii legii din țara noastră, iar cei doi au fost reținuți în flagrant în timp ce urmau să comercializeze droguri.
Potrivit poliției, este vorba de un cetățean al Tadjikistanului cu vârsta de 42 ani și o cetățeancă a Ucrainei de 39 de ani.

„Din ghiozdanul femeii a fost ridicat un pachet de culoare galbenă, în care se afla 1 kg de masă solidă de culoare albă, învelită în polietilenă transparentă”, informează Poliția.

Drogurile au fost transportate pe cale de contrabandă din Federația Rusă, iar valoarea acestora este de aproximativ 2 milioane 400 de mii de lei. Pentru un gram de substanță psihotropă se percepe un preț de 2 400 de lei.
Potrivit informațiilor, cei doi fac parte dintr-o grupare criminală internațională, specializată în contrabandă cu droguri și intenționau să creeze o rețea de comercializare și în Republica Moldova. Ambele persoane au primit mandat de arest pentru 30 de zile.
 Patru viori nedeclarate au fost reținute la vama Leușeni - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2022
Societate
Patru viori nedeclarate au fost reținute la vama Leușeni: Unde urmau să ajungă
Fluxul de știri
0