Рабочий на электромобиле моет пол в Главном пресс-центре перед зимними Олимпийскими играми 2022 года в Пекине - Sputnik Moldova, 1920
Olimpiada de la Beijing - 2022
Citiți, ascultați și urmăriți cele mai interesante știri, reportaje, galerii foto, comentarii în exclusivitate de la Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing - 2022.

Prima sportivă din Moldova care va evolua la Jocurile Olimpice de la Beijing: Cine este

© REUTERS / Fabrizio BenschJocurile Olimpice, imagine simbol
Jocurile Olimpice, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 11.01.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Doina Descalui este prima sportivă din Republica Moldova care a fost calificată la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing.
CHIȘINĂU, 11 ian - Sputnik. Sportiva moldoveancă Doina Descalui s-a calificat la Jocurile Olimpice de iarnă 2022, care vor avea loc la Beijing. Anunțul a fost făcut de Comitetul Național Olimpic (CNO) din Moldova.
Potrivit Comitetului Național Olimpic, Doina Descalui este prima sportivă din Moldova calificată la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing. Ea are 22 de ani și practică sania din 2017.
"Doina a devenit și prima reprezentantă feminină a Moldovei care va evolua în proba de sanie la Jocurile Olimpice", se arată în comunicatul emis de Comitetul Național Olimpic.
Sportiva moldoveancă este antrenată de Bogdan Macovei, triplu participant la Olimpiadă. Doina Descalui va debuta la Jocurile Olimpice pe data de 7 februarie.
Amintim că cea de-a XXIV-a ediție a Jocurilor Olimpice va avea loc în perioada 4-20 februarie 2022, la Beijing, China. Este pentru a doua oară când Jocurile Olimpice sunt organizate în acest oraș. Primul eveniment sportiv de asemenea amploare a avut loc în vara anului 2008.
Sportivii moldoveni, în febra pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de iarnă - Sputnik Moldova, 1920, 10.01.2022
Podcasturi
Sportivii moldoveni, în febra pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de iarnă
Fluxul de știri
0