Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai mulți pretori din Capitală riscă să fie dați afară: Cine și cum va decide

© Sputnik / Mihai CarausPrimăria Chișinău
Primăria Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 10.01.2022
Abonare
Pretorii din Chișinău vor fi evaluați, iar unii din ei riscă să-și piardă locul de muncă.
CHIȘINĂU, 10 ian - Sputnik. Pretorii de sector ai municipiului Chișinău vor fi evaluați, iar pentru unii evaluarea ar putea fi decisivă. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale.
„Stimați pretori, șefi de direcții și întreprinderi, au mai rămas zile numărate până la evaluarea dumneavoastră. Pentru o bună parte sau chiar pentru cei mai mulți evaluarea va fi decisivă”, a declarat Ion Ceban.
Declarația a fost făcută după ce primarul a fost în multe sectoare ale Capitalei și a rămas nemulțumit de starea lucrurilor. Edilul-șef a precizat că pe unele șantiere din oraș situația este deplorabilă, iar astfel de lucruri nu pot fi iertate. Ceban le-a dat indicații pretorilor, șefilor de direcții și întreprinderi să facă ordine în oraș.
„Am mers personal prin mai multe sectoare și pe mai multe străzi. În anumite locuri mi-a fost rușine pentru voi. Vă cred. Este greu, nu reușiți. În acest caz nu vă permiteți să mergeți în concedii. Vreau să vă văd nu pe Zoom, dar în teren, acolo unde vă așteaptă oamenii”, a declarat Ceban.
Primarul a mai spus că din 2022 nu va mai sancționa și nu va mai face avertizări publice celor care nu administrează corect proiectele aflate în derulare, dar va trece direct la demiterea persoanelor care nu fac față.
На виадуке рухнули столбы контакной сети троллейбусов - Sputnik Moldova, 1920, 10.01.2022
Societate
De ce s-au prăbușit pilonii de pe viaduct: Iată ce spun autoritățile
Fluxul de știri
0