Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Incendiu într-un apartament din Chișinău: Doi bărbați au fost salvați din flăcări

© Sputnik / Mihai CarausПожар
Пожар - Sputnik Moldova, 1920, 09.01.2022
Abonare
Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică, în Chișinău. Doi bărbați au fost avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați de urgență la spital.
CHIȘINĂU, 9 ian - Sputnik. Un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei a luat foc în această noapte. Serviciul 112 a fost alertat în jurul orei 01:30, iar la fața locului au fost îndreptate trei echipaje de pompieri.
Ajunși la destinație, salvatorii au stabilit că o cameră de la etajul 2, cu suprafața de 12 metri pătrați, este cuprinsă de flăcări. Astfel, pompierii au intervenit și au reușit să salveze din flăcări doi bărbați. Aceștia au fost evacuați, iar serviciul medical de urgență i-a transportat la spital.
În urma incendiului, o persoană a primit combustii pe 15 la sută din suprafața corpului, fiind internată la Centrul de Combustii din Capitală. Cea de-a doua persoană s-a intoxicat cu fum și a fost preluată de medici la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău. Ambii bărbați primesc îngrijiri medicale, starea acestora fiind de gravitate medie.
În urma intervenției pompierilor, incendiul a fost localizat la ora 01:46, iar la ora 02:02 a fost lichidat complet. Flăcările nu au reușit să se răspândească și în alte apartamente.
Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de către specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 35 situații de risc.
Polițist de frontieră cu binoclu - Sputnik Moldova, 1920, 08.01.2022
Societate
Un copil de doar trei ani a fost găsit de polițiști în zona de frontieră: Ce s-a întâmplat
Fluxul de știri
0