Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mesajul de felicitare al lui Putin cu prilejul Crăciunului

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин посетил Рождественское богослужение
Президент РФ В. Путин посетил Рождественское богослужение - Sputnik Moldova, 1920, 07.01.2022
Abonare
Președintele Vladimir Putin i-a felicitat pe ruși cu ocazia Nașterii Domnului.
CHIȘINĂU, 7 ian - Sputnik. Președintele Vladimir Putin i-a felicitat pe creștinii ortodocși și pe toți cetățenii Rusiei cu prilejul Crăciunului, anunță serviciul de presă al Kremlinului.
Potrivit liderului rus, Crăciunul este una dintre cele mai importante și așteptate sărbători creștine, care are o semnificație morală deosebită.
"Reunind oamenii în jurul unor idealuri și valori spirituale înalte, ea umple inimile de bucurie și speranțe, inspiră către noi realizări. Și, desigur, cu această sărbătoare asociem tradiții bune de familie transmise din generație în generație", se spune în mesaj.
Putin a remarcat, de asemenea, „contribuția enormă, cu adevărat generoasă, la păstrarea celei mai bogate moșteniri istorice, patriotice și culturale, la întărirea instituției familiei și la educația tinerilor”, ale Bisericii Ortodoxe Ruse și altor confesiuni creștine.
"Se îmbunătățește interacțiunea lor cu organizațiile de stat și obștești, precum și dialogul interreligios, se acordă o atenție deosebită inițiativelor sociale, caritabile și educaționale. O activitate atât de importantă este demnă de recunoștință", a adăugat șeful statului rus.
Fluxul de știri
0