Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Important pentru moldovenii care pleacă în Israel: Noi reguli la intrarea în țară

© AFP 2024 / HAZEM BADERВакцинация в Израиле
Вакцинация в Израиле - Sputnik Moldova, 1920, 06.01.2022
Abonare
Israelul actualizează politica de intrare a cetățenilor pe teritoriul statului, începând din data de 9 ianuarie, despre aceasta informează Ambasada Republicii Moldova în Israel.
CHIȘINĂU, 6 ian - Sputnik. Începând cu data de 9 ianuarie 2022, va fi permisă intrarea cetățenilor străini vaccinați/recuperați din țările cu statutul „portocalii” – cu condiția completării în prealabil a unui formular online, a efectuării unui test PCR sau antigen înainte de îmbarcarea în avion, a unui test PCR la intrarea în Israel, urmată de izolare timp de 24 de ore sau până la primirea unui rezultat negativ al testului.
Cetăţenilor străini nevaccinati/nerecuperaţi nu li se va permite să intre în Israel. Cetăţenii străini din ţările cu statut ”roşii”, cu excepţia celor a căror intrare a fost aprobată de Comitetul pentru excepţii, nu vor avea voie să intre în Israel.
Persoanele care din motive umanitare au necesitatea de a obține permisiunea Comitetului pentru excepții al Guvernului Statului Israel, o pot obține dacă transmit o solicitare.
Cetăţenii străini care sunt rezidenţi permanenţi ai Statului Israel sau deţinători de Vize de tip A1, A2, A3, A4, A5 și B1, B3, B4 care sunt complet vaccinați și care solicită revenirea în Israel din călătoria lor în străinătate, urmează să depună o cerere completând formularul on-line cu cel mult 48 de ore înainte de zborul lor către Israel.
Trebuie precizat că Republica Moldova are statut ”PORTOCALIU”.
Proteste în Kazahstan - Sputnik Moldova, 1920, 05.01.2022
Internațional
Reacția Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei la evenimentele din Kazahstan
Fluxul de știri
0