Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție: Cum va circula transportul public în Chișinău de Crăciun și în weekend

© Sputnik / Mihai Caraustransport public
transport public - Sputnik Moldova, 1920, 06.01.2022
Abonare
Primăria Chișinău a venit cu un anunț referitor la programul de lucru al transportului public din Capitală de Crăciun pe stil vechi, dar și în weekend.
CHIȘINĂU, 6 ian - Sputnik. În perioada 7 - 9 ianuarie, transportul public municipal va activa conform unui program special. Anunțul a a fost făcut pe site-ul oficial al Primăriei Chișinău.
Astfel, troleibuzele vor circula conform orarelor zilei de duminică. Totodată, pe 7 și 8 ianuarie, autobuzele din Chișinău vor circula conform orarelor zilei de duminică, cu excepția curselor suburbane nr. 4, 11, 18, 38, 39, 44 și 48.
Precizăm că și cele două unități de transport de pe cursa turistică „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun", vor circula după următorul program:
ora 15:00 - excursie în limba română;
ora 15:15 - excursie în limba rusă.
Amintim că au fost prelungite călătoriile cu troleibuzului turistic până la sfârșitul săptămânii. Potrivit primăriei municipiului Chișinău, acest lucru a fost făcut pentru a răspunde multiplelor solicitări din partea părinților și a copiilor.
Pe durata călătoriei, copiii sunt familiarizați cu legende, povești și istorioare despre orașului Chișinău, povestite de Crăciuniță. Totodată, Moș Crăciun îi distrează pe cei mici cu jocuri, cântece și dansuri.
Traseul începe și se finalizează lângă Arcul de Triumf, iar la sfârșitul călătoriei toți copiii primesc dulciuri din partea Moșului.
Mitropolitul Vladimir - Sputnik Moldova, 1920, 06.01.2022
Societate
Mesajul mitropolitului Vladimir în ajun de Crăciun pe stil vechi
Fluxul de știri
0