Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ministerul Apărării confirmă: Doi militari, suspectați de omorul unui tânăr

© Photo : Miroslav RotariMilitari pe o stradă din Chișinău
Militari pe o stradă din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 05.01.2022
Abonare
La începutul anului, un tânăr de 21 de ani a fost găsit fără suflare în apropiere de lacul Valea Trandafirilor din Capitală. Astăzi, oamenii legii anunță că au fost reținuți doi suspecți.
CHIȘINĂU, 5 ian - Sputnik. Doi tineri de 20 de ani au fot reținuți pentru 72 de ore fiind suspectați de omorul unui tânăr, care a fost găsit fără suflare duminică în apropiere de lacul Valea Trandafirilor din Capitală. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic.
Totodată, Ministerul Apărării a emis un comunicat de presă în care confirmă că cei doi suspecții sunt militari.

”Ministerul Apărării confirmă că în seara zilei de marți, 4 ianuarie, doi soldați din Brigada de infanterie motorizată „Ștefan cel Mare” au fost reținuți, fiind suspectați de omorul săvârșit în data de 2 ianuarie 2022 în Parcul Valea Trandafirilor” se arată în comunicatul emis de Ministerul Apărării.

Instituția precizează că soldații au fost încorporați în serviciul militar în termen în luna aprilie 2021, iar pe 2 ianuarie aceștia se aflau în concediu, în afara unității militare.
Ministerul Apărării menționează că va colabora cu organele de anchetă competente, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.
acces interzis - Sputnik Moldova, 1920, 03.01.2022
Accidente
Început sângeros în Chișinău - Două cadavre în a treia zi a anului
Amintim că în data de 2 ianuarie corpul neînsuflețit al unui tânăr de doar 21 de ani a fost găsit în în apropiere de lacul Valea Trandafirilor din Capitală. Acesta era locuitor al Capitalei și la examinarea de către medicul legist pe suprafața corpului au fost depistate multiple leziuni, în special în regiunea capului.
Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, soldații riscă până la 15 ani de pușcărie.
Fluxul de știri
0