Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Început sângeros în Chișinău - Două cadavre în a treia zi a anului

© Sputnik / Мирослав Ротарьacces interzis
acces interzis - Sputnik Moldova, 1920, 03.01.2022
Abonare
Doi bărbați au fost găsiți decedați în Capitală. Unul avea doar 21 de ani și avea multiple leziuni fizice.
CHIȘINĂU, 3 ian - Sputnik. Corpul neînsuflețit al unui tânăr de doar 21 de ani a fost găsit în această dimineață în apropiere de lacul Valea Trandafirilor din Capitală. Acesta era locuitor al Capitalei și la examinarea de către medicul legist pe suprafața corpului au fost depistate multiple leziuni, în special în regiunea capului. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic.
Potrivit acesteia, pe acest caz a fost inițiată o cauză penală conform articolului 145 - omor din Codul Penal. Ancheta este în curs de desfășurare.
Tot luni, 3 ianuarie, pe strada Feredeului a fost depistat cadavrul unui bărbat de 66 de ani. Potrivit informațiilor, victima nu avea un loc permanent de trai, iar de câțiva ani se adăpostea în încăperea părăsită unde a și fost găsit decedat.
La examinarea de către medicul legist, urme de violență fizică nu au fost depistate. Cazul este investigat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.
Нож - Sputnik Moldova, 1920, 02.01.2022
Accidente
Crimă odioasă la Călărași: Și-a înjunghiat iubitul chiar în prima zi din an
Fluxul de știri
0