Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Detalii noi în cazul perchezițiilor de la Sadova: Ce au găsit procurorii

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaCale ferată
Cale ferată - Sputnik Moldova, 1920, 04.01.2022
Abonare
Procuratura oferă noi detalii în cadrul perchezițiilor de la Sadova, raionul Călărași.
CHIȘINĂU, 4 ian - Sputnik. Cele două containere de metal sustrase de la Calea Ferată a Moldovei au fost depistate în urma perchezițiilor efectuate de procurori la un agent economic din Sadova, Călărași. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de procurorul responsabil de comunicarea cu mass-media al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.
Asta după ce ieri, procurorii din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, oficiul Centru, împreună cu angajații IGP, au efectuat percheziții în localitatea Sadova din raionul Călărași. Presa scrie că perchezițiile ar fi avut loc la fratele fostului președinte Igor Dodon.

„Ținând cont de faptul că aceste containere sunt destul de voluminoase și la acel moment nu a fost posibilă ridicarea lor, conform normelor procesual penale, acestea au fost încredințate pentru păstrare administratorului companiei la care s-au efectuat perchezițiile”, a precizate Cherpec.

Potrivit Marianei Cherpec, nimeni nu a fost reținut.
Amintim că pe 3 ianuarie au avut loc descinderi în dosarul penal pornit pe faptul delapidării bunurilor de la Calea Ferată din Moldova, manifestată prin sustragerea a două containere de metal.
Calea Ferată ar fi fost prejudiciată în acest caz cu aproape 50 de mii de lei.
Percheziții, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 03.01.2022
Societate
Ultima oră: Percheziții la Sadova, raionul Călărași
Fluxul de știri
0