Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Percheziții la Sadova, raionul Călărași

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții, imagine simbol
Percheziții, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 03.01.2022
Abonare
Procurorii, împreună cu ofițerii, efectuează percheziții în satul Sadova, raionul Călărași. Vezi ce caută oamenii legii.
CHIȘINĂU, 3 ian - Sputnik. Procurorii din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, oficiul Centru, împreună cu angajații IGP, efectuează percheziții în localitatea Sadova din raionul Călărași.
Descinderile au loc în dosarul penal pornit pe faptul delapidării bunurilor de la Calea Ferată din Moldova, manifestată prin sustragerea a două containere de metal. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către procurorul responsabil de comunicarea cu mass-media al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.
Presa din țară scrie că în dosarul dat ar fi fost implicat Alexandru Dodon, fratele fostului președinte Igor Dodon.
Containerele din metal ar fi ajuns ilegal de pe teritoriul Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova” pe teritoriul terenului agricol din satul Sadova cu ajutorul unor angajați din cadrul unor subdiviziuni ale CFM. Calea Ferată ar fi fost prejudiciată în acest caz cu aproape 50 de mii de lei.
Precizăm că în ultima zi din anul 2021, magistrații au autorizat descinderile care au loc astăzi în localitatea Sadova, pentru a se stabili toate circumstanțele și pentru a identifica persoanele implicate în acest caz.
cna - Sputnik Moldova, 1920, 20.12.2021
Societate
Ultima oră: Descinderi de amploare - Sunt vizați angajați ai ASP și brokeri imobiliari
Fluxul de știri
0