Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Crimă odioasă la Călărași: Și-a înjunghiat iubitul chiar în prima zi din an

© Sputnik / Mihai CarausНож
Нож - Sputnik Moldova, 1920, 02.01.2022
Abonare
O femeie din raionul Călărași ar putea petrece ani grei după gratii. Și-a omorât concubinul.
CHIȘINĂU, 2 ian - Sputnik. O femeie de 35 de ani și-a înjunghiat concubinul de 32 de ani cu un cuțit de bucătărie. Femeia i-a aplicat o plagă în regiunea pieptului, iar în urma leziunilor, bărbatul a decedat. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al IP Călărași, Cristina Vicol.
Totul s-a întâmplat aseară, într-o localitate din raionul Călărași. Cei doi s-au luat la ceartă, ulterior, femeia intenționat l-a înjunghiat. S-a stabilit că femeia este mamă a trei copii minori. Tatăl unuia din copii este victima.

„Pe 1 ianuarie, femeia pregătea cina pentru copii. La un moment dat a venit un vecin pentru a le aduce daruri copiilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă și o sticlă de vin spumant pentru a servi împreună. La scurt timp, a venit și bărbatul înjunghiat și striga la geam ca femeia să-i deschidă. Pentru că femeia nu dorea să-l lase în casă, bărbatul a găsit o modalitate de a intra în casă și a început să o agreseze verbal. Ulterior femeia l-a înjunghiat”, a precizat Cristina Vicol.

Cadavrul a fost dispus unei expertize medico-legale întru stabilirea cauzei decesului. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală și s-a dispus reținerea femeii pentru 72 de ore.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 02.01.2022
Accidente
Tragedie pe șosea: O adolescentă de 18 ani a murit în drum spre spital
Fluxul de știri
0