Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Tragedie pe șosea: O adolescentă de 18 ani a murit în drum spre spital

© Sputnik / Мирослав Ротарьimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 02.01.2022
Abonare
Viteza excesivă și alcoolul au luat viața unei tinere de doar 18 ani. Alți adolescenți s-au ales cu traumatizme. ”
CHIȘINĂU, 2 ian - Sputnik. O tânără de 18 ani a decedat după ce mașina în care se afla în calitate de pasager a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat într-un canal de scurgere. La volanul mașinii era chiar fratele adolescentei, în vârstă de 25 de ani, care conducea cu viteză excesivă. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul superior de presă al IP Călărași, Cristina Vicol.
Potrivit acesteia, în mașină se aflau șapte persoane, printre care și un minor de 17 ani, și se deplasau pe traseul Chișinău-Bălți. Totul s-a întâmplat în seara primei zile a anului, aproape de miezul nopții, în apropierea localității Rădeni, raionul Călărași.

„În urma rănilor primite pasagera de 18 ani a decedat în ambulanță, în timp ce era transportată spre IMSP SR Călărași pentru acordarea ajutorului medical”, a precizat Cristina Vicol.

Mai mult, șoferul era în stare de ebrietate. I-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea stării de ebrietate alcoolice, ulterior fiind supus și testului alcooscopic. S-a stabilit o concetrație de alcool în aerul expirat de 0,64mg/l.
Bărbatul și-a recunoscut vinovăția integral. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.
Комендантский час в Кишиневе: что сейчас происходит на улицах города - Sputnik Moldova, 1920, 01.01.2022
Societate
Accident fatal în apropiere de Florești: O femeie a murit pe loc
Fluxul de știri
0