Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident fatal în apropiere de Florești: O femeie a murit pe loc

© Sputnik / Mihai CarausКомендантский час в Кишиневе: что сейчас происходит на улицах города
Комендантский час в Кишиневе: что сейчас происходит на улицах города - Sputnik Moldova, 1920, 01.01.2022
Abonare
Un tânăr de 29 de ani a intrat cu mașina într-un parapet de pe marginea carosabilului. Potrivit poliției, au fost înregistrate mai multe victime.
CHIȘINĂU, 1 ian – Sputnik. Un accidente fatal a avut loc în raionul Florești cu câteva minute înainte de a începe noul an. O femeie de 54 de ani a murit pe loc, iar șoferul și un pasager au ajuns la spital.
© Photo : IP FloreștiAccident grav la Florești de Revelion
Accident grav la Florești de Revelion - Sputnik Moldova, 1920, 01.01.2022
Accident grav la Florești de Revelion
Ofițerul de presă de la Inspectoratul de Poliție Florești, Ina Moscaliuc, a declarat pentru Sputnik Molodova că un tânăr de 29 de ani a ajuns cu mașina în parapetul rutier care este amplasat sub un pod pe care trece linia de cale ferată. Din informațiile preliminare a fost stabilit că tânărul a pierdut controlul mașinii din caza ceții dense și a vizibilității reduse.
Pe lângă șofer în mașină mai erau două femei una de 20 de ani, iar alta de 54 de ani. Cei doi tineri rămași în viață au fost tranportați de urgență la Spitalul Raional Florești pentru a primi îngrijiri medicale.
Șoferul a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul final fiind de 0,00 mg/l. Oamenii legii urmează să stabilească cauza exactă și toate circumstanțele în care a avut loc accidentul.
Fluxul de știri
0