Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La datorie în noaptea de Revelion: Câți polițiști de frontieră vor păzi hotarele

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPolițist de frontieră cu binoclu
Polițist de frontieră cu binoclu - Sputnik Moldova, 1920, 31.12.2021
Abonare
În jur de 700 de polițiști de frontieră vor asigura controlul și supravegherea frontierei de stat în noaptea de Revelion.
CHIȘINĂU, 31 dec - Sputnik. Polițiștii de frontieră sunt gata de Revelion. Aceștia sunt pregătiți să folosească la maxim infrastructura și echipamentele speciale din dotare, în caz de necesitate. Astfel, circa 700 de polițiști de frontieră vor fi la datorie în noaptea dintre ani.
Aceștia vor coopera cu angajații Serviciului Vamal, reprezentanții autorităților de frontieră din statele limitrofe, dar și cu colegii din subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne. Totodată, au fost formate grupuri de suport din partea managerilor subdiviziunilor de frontieră, care vor interveni la necesitate în scopul gestionării corecte a activităților și acordarea ajutorului.
Mai multe echipaje ale Poliției de Frontieră vor patrula în zona de frontieră, inclusiv prin localitățile de frontieră, în vederea asigurării ordinii publice.
Precizăm că sunt deschise spre circulație cu România șapte puncte de trecere, iar cu Ucraina – 33 de puncte de trecere a frontierei.
Машина полиции - Sputnik Moldova, 1920, 24.12.2021
Societate
Atenție, victima poți fi chiar tu! Recomandările poliției pentru sărbătorile de iarnă
Fluxul de știri
0