Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primarul Chișinăului: Sunt urmărit, iar telefoanele mele sunt ascultate

© Sputnik / Mihai CarausIon Ceban
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 30.12.2021
Abonare
Primarul general, Ion Ceban, nu exclude faptul că asupra sa ar putea fi pornit un dosar "supt din deget".
CHIȘINĂU, 30 dec – Sputnik. Ion Ceban a spus că simte un interes constant pentru propria persoană din partea "instituțiilor de resort".
"Văd o oarecare nervozitate a actualei guvernări. Am informatori în instituțiile de resort, care mi-au comunicat că sunt monitorizat, iar telefoanele mele sunt ascultate", a spus Ceban într-un interviu la emisiunea ”Subiectul principal cu Nina Dimoglo” pe canalul YouTube Sputnik Moldova.
Potrivit primarului de Chișinău, organele de anchetă ale Republicii Moldova sunt preocupate acum nu atât de protecția legii, cât de căutarea unor probe compromițătoare asupra oponenților politici ai PAS.
”Desigur, ei nu pot să-mi arate nimic real. Dar pot să inventeze ceva, ca în acea zicală: dacă există o persoană, va exista și un articol. Dar chiar dacă acest lucru se va întâmpla, cred că societatea va da o evaluare adecvată acestor acțiuni ale autorităților”, este convins Ceban.
Totodată, edilul-șef susține că astăzi Primăria Chișinău a devenit una dintre cele mai transparente și fără risc de corupție instituții din țară.
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 30.12.2021
Politică
Ultima oră! Primarul Chișinăului Ion Ceban înființează o mișcare politică de alternativă
Interviul integral al lui Ion Ceban la emisiunea ”Subiectul principal cu Nina Dimoglo” îl puteți urmări pe canalul YouTube Sputnik Moldova.
Fluxul de știri
0