Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultima oră! Primarul Chișinăului Ion Ceban înființează o mișcare politică de alternativă

Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 30.12.2021
Abonare
Primarul Chișinăului Ion Ceban anunță că inițiază Mișcarea Alternativei Naționale.
CHIȘINĂU, 30 dec - Sputnik. Primarul Capitalei a menționat că oamenii sunt dezamăgiți de acțiunile actualei guvernări.
„Oamenii au obosit de politică. Oamenii așteaptă rezultate concrete. Oamenii așteaptă ca ceea ce este promis să devină realitate. (...) Mai proastă guvernare nu a existat în Republica Moldova. (...) Astăzi constatăm că nu există o altă forță care ar putea apăra interesele cetățenilor de dezmățul celor care pretind că fac lucruri bune”, a remarcat Ion Ceban.
În aceste condiții, primarul Chișinăului afirmă că este nevoie de o alternativă politică.

„Știu că toți așteaptă o alternativă care să-i unească pe toți, să construiască un viitor, să aibă grijă de oameni în primul rând și de interesele lor. O alternativă a lucrului făcut, nu a vorbelor deșarte și a promisiunilor uitate, a show-urilor ieftine. Nu pot rămâne indiferent și îmi pasă de ceea ce se întâmplă. Știu că această alternativă poate fi o mișcare pe care astăzi oficial declar că o inițiez - Mișcarea Alternativă Națională. Ideea îmi aparține, iar echipa îmi este alături pe parcursul acestor ani”, a spus Ceban.

Ion Ceban a devenit primar al Chișinăului acum doi ani, când a candidat pe listele Partidului Socialiștilor la alegerile locale. Ulterior, el a părăsit rândurile formațiunii de stânga.
Fluxul de știri
0