Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

În Rusia a fost autorizat preparatul COVID-globulin

© Sputnik / Evgeny Odinokov / Accesați arhiva multimedialaborator
laborator - Sputnik Moldova, 1920, 30.12.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În Rusia a fost înregistrat un nou preparat, COVID-globulin, care ajută la tratarea COVID-19.
BUCUREȘTI, 30 dec – Sputnik. Preparatul COVID-globulin, creat în baza plasmei sângelui persoanelor trecute prin boală, a trecut cu succes de studiile clinice și a obținut aprobarea autorității de reglementare, informează serviciul de presă al companiei "Rosteh".
“Produsul holdingului „Națimbio” al corporației Rosteh și-a confirmat eficacitatea în cadrul studiilor clinice, siguranța și capacitatea de neutralizare a coronavirusului. Ca urmare a studiilor, COVID-globulin a obținut certificatul permanent de înregistrare din partea Ministerului Sănătății din Rusia”, se menționează în comunicat.
Medicamentul conține anticorpi la coronavirusul SARS-CoV-2. Administrarea acestuia ajută organismul să nu admită trecerea bolii într-o stare gravă.
“Pentru producerea „COVID-globulinei”, se folosește numai plasmă donatoare cu un titru ridicat de anticorpi împotriva COVID-19. Preparatul este caracterizat prin nivelul ridicate de purificare și siguranță virală, precum și printr-o concentrare înaltă de anticorpi, comparativ cu materia primă inițială”, a menționat directorul general al “Națimbio”, Andrei Zagorski.
covid-19 - Sputnik Moldova, 1920, 30.12.2021
Internațional
Risc de „tsunami” COVID-19 din cauza „omicron” și „delta”
Fluxul de știri
0