Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Noul ambasador al SUA vine în Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariПосольство Америки в Молдове
Посольство Америки в Молдове - Sputnik Moldova, 1920, 29.12.2021
Abonare
Noul ambasador al SUA a depus jurământul de intrare în funcție. Oficialul a fost numit de către președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden.
CHIȘINĂU, 29 dec - Sputnik. Noul Ambasador al SUA în Republica Moldova, Kent Doyle Logsdon, a depus la Washington jurământul de intrare în funcție. Anunțul a fost făcut azi de Ambasada SUA. Oficialul va sosi în curând în Moldova pentru a conduce echipa Ambasadei. La Chișinău i se va alătura soția, Michelle, ofițer recent pensionat al Serviciului Afaceri Externe.
Noul ambasador SUA a lucrat în calitate de consilier politic la ambasadele din Ucraina, Kazahstan, Germania (ambasador adjunct), Thailanda și Pakistan.
Acesta are un master în relații internaționale de la Universitatea din Virginia și este licențiat în administrație publică la Universitatea Notre Dame.
El a condus Biroul Afacerilor din Rusia la Departamentul de Stat al SUA, a lucrat ca secretar adjunct adjunct de stat la Biroul Resurse Energetice al Departamentului de Stat al SUA.
Kent Doyle Logsdon a fost numit în funcția de ambasador extraordinar și plenipotențiar în Republica Moldova de către președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Un comunicat de presă în acest sens a fost publicat pe pagina web oficială a Casei Albe în data de 13 iulie.
Посольство Америки в Молдове  - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2021
Politică
Cine este Kent Doyle Logsdon, noul ambasador al SUA în Republica Moldova
Fluxul de știri
0