Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine este Kent Doyle Logsdon, noul ambasador al SUA în Republica Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariПосольство Америки в Молдове
Посольство Америки в Молдове  - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2021
Abonare
Joe Biden a numit un nou ambasador al SUA în Republica Moldova. Iată cine este oficialul care a fost numit pe post de ambasador extraordinar și plenipotențiar în țara noastră.
CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Kent Doyle Logsdon este noul ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Oficialul a lucrat în calitate de consilier politic la ambasadele din Ucraina, Kazahstan, Germania (ambasador adjunct), Thailanda și Pakistan. 
Noul ambasador are un master în relații internaționale și este licențiat în administrație publică.
El a condus Biroul Afacerilor din Rusia la Departamentul de Stat al SUA, a lucrat ca secretar adjunct adjunct de stat la Biroul Resurse Energetice al Departamentului de Stat al SUA.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Kent Doyle Logsdon a fost numit în funcția de ambasador extraordinar și plenipotențiar în Republica Moldova de către președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Un comunicat de presă în acest sens a fost publicat pe pagina web oficială a Casei Albe pe data de 13 iulie.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0