Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anunț de ultima oră: Cum se circulă la frontierele de stat

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPolițist de frontieră cu binoclu
Polițist de frontieră cu binoclu - Sputnik Moldova, 1920, 28.12.2021
Abonare
Poliția de Frontieră a venit cu actualizări privind modul cum se circulă în această perioadă la hotarele țării.
CHIȘINĂU, 28 dec - Sputnik. Toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal, iar la această oră se circulă bine. Declarația a fost făcută pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.
Este de menționat faptul că punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni și-a reluat activitatea. Asta după ce acesta a fost închis temporar din cauza că pe partea ucraineană a fost deconectată energia electrică, iar Poliția de frontieră le-a recomandat cetățenilor să opteze pentru punctul de trecere Cișmichioi-Dolinoie până va fi înlăturată defecțiunea.
Totodată, la punctul de trecere a frontierei Leușeni circulația este liberă. Asta după ce de dimineață, pe direcția intrare în Republica Moldova, se înregistra un flux mărit de autocare și microbuze.
Polițiștii continuă să muncească la capacitate maximă. De dimineață au fost deschise suplimentar două piste pentru autocare și microbuze. Totodată, fluxul de transport a fost direcționat pe sensul opus de deplasare și a fost suplinit numărul de polițiști de frontieră și vameși.
Спецтехника - Sputnik Moldova, 1920, 28.12.2021
Societate
Cum se circulă pe drumurile din țară: Unde intervin polițiștii
Fluxul de știri
0