Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: În noaptea de Anul Nou voi asculta mesajul de felicitare al președintelui

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 27.12.2021
Abonare
Președintele Rusiei a povestit cum va petrece noaptea dintre ani și ce cadouri le va oferi celor dragi.
CHIȘINĂU, 27 dec – Sputnik. Vladimir Putin a declarat că în noaptea de Anului Nou împreună cu cei apropiați va „asculta mesajul de felicitare a președintelui”. El a vorbit despre acest lucru într-o discuție cu jurnalistul postului TV „Rusia 1”, relatează RIA Novosti.
"Păi, ce voi face? Voi fi alături de cei apropiați, voi sărbători Anul Nou, voi asculta președintele... mesajul de felicitare al președintelui", a răspuns Putin zâmbind când a fost întrebat despre planurile sale pentru 31 decembrie.
El a recunoscut de asemenea că, cu puțin timp înainte de sărbătoare, încearcă să-și facă timp pentru a le alege singur cadouri nepoților săi.
"Din păcate, eu nu merg pe la magazine. Dar acum există posibilitatea de a alege ceva prin alte modalități și încerc să fac singur acest lucru. Sper că le va plăcea", a spus Putin într-un interviu.
Президент РФ В. Путин принял участие в саммите Группы двадцати - Sputnik Moldova, 1920, 15.12.2021
Rusia
Putin și-a confirmat intenția de a veni la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Beijing
Fluxul de știri
0